thomas | Дата: Четверг, 24.04.2025, 13:55 | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Пользователи
Статус: Оффлайн
| Мені довелося шукати слуховий апарат для мого знайомого, який має невелику втрату слуху. Ось цікаве питання, яке я також задавав — чи можна носити слуховий апарат лише іноді? Виявилося, що так, можна, але є кілька нюансів. Слухові апарати зазвичай розроблені для того, щоб їх носили постійно, оскільки вони допомагають краще орієнтуватися в навколишньому світі, чути людей, телевізор, телефон. Але якщо втрату слуху незначна, і, наприклад, він втрачається лише в деяких ситуаціях (шумні місця, концерти, великі збори), тоді можна носити апарат лише вибірково. Та й поради на рахунок цього можна отримати під час консультації з сурдологом. Коли ми зверталися в Центр Слуху Беттертон, то лікарі також уточнили, що іноді апарат може бути навіть незамінним для повсякденного використання, особливо в тих ситуаціях, коли потрібен максимальний комфорт. Але якщо слух не настільки сильно порушений, то можна спробувати носити його вибірково. Більше інформації на сайті: https://bettertone.com.ua/uk/ Телефон: 0672396918 Для мого знайомого це спрацювало, він носить апарат тільки коли вимагаються великі слухові навантаження — наприклад, на зустрічах або в ресторанах. Адрес: вулиця Саксаганського, 90, Київ, Україна, 01032
|
|
| |