[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Tsvitanka  
З чим може бути пов’язаний перегрів двигуна?
akhamsaДата: Среда, 23.07.2025, 18:52 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Нагороди: 0
Статус: Оффлайн
Чи звертали ви увагу, що влітку, особливо під час тривалого стояння в заторах або на трасі в спеку, двигун починає помітно грітись? Я нещодавно помітив, що стрілка температури піднімається вище звичного рівня, хоч наче всі рідини на місці. З чим це може бути пов’язано?

cocacolaДата: Среда, 23.07.2025, 18:52 | Повідомлення # 2
Подполковник
Перегрів може бути наслідком простої речі старий антифриз, слабкий тиск у системі або забитий радіатор. Мені на СТО тоді одразу показали проблему, термостат не відкривався повністю. Відтоді регулярно перевіряю стан охолоджувальної системи і міняю рідину відповідно до регламенту.

bitehДата: Среда, 23.07.2025, 18:52 | Повідомлення # 3
Подполковник
Можливо, причина взагалі в дрібниці вентилятор не включається, повітряна пробка або просто поганий контакт. Не думаю, що варто робити з цього проблему на рівному місці. Якщо перегрів помітний, не зволікаю, їду в сервісний центр.

bolshechem_zhiznДата: Среда, 23.07.2025, 18:53 | Повідомлення # 4
Подполковник
На сайті OILER є корисна інформація, яка пояснює основвні причини перегріву двигуна та як їх уникнути https://oiler.pro/ua-ua....zbezhat До найпоширеніших причин належать несправності термостата, низький рівень або погана якість охолоджувальної рідини, повітряні пробки в системі, пошкоджений радіатор чи водяний насос.
Також не варто виключати проблеми з електричною частиною: датчики, вентилятори, проводка. Уникнути перегріву допомагає регулярна перевірка стану системи охолодження, вчасна заміна антифризу, очищення радіатора від забруднень і стеження за температурними показниками під час поїздки.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: