ValeriaKlymchuk | Дата: Вторник, 15.07.2025, 13:59 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Оффлайн
| Хто шукав компактний подик, щоб не тягати з собою важкий мод, дайте пораду — чи норм варіант подик Vaporesso XROS Mini в Guru Vape? Цікавить саме щось зручне, без заморочок, для буднів.
|
|
| |
qaqzob | Дата: Вторник, 15.07.2025, 14:00 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Оффлайн
| Я вже давно не ганяюся за “дзвіночками і свистілками” — мені головне, щоб не текло, довго тримало заряд і нормально парило. І от подик Vaporesso XROS Mini https://guruvape.com.ua/pod-systema-vaporesso-xros-mini-1000mah-black/ в Guru Vape якраз потрапив у цю нішу. 🟢 Вага легка, корпус металевий — дуже приємно тримати в руці 🟢 Можна брати в офіс, у рюкзак, у бар — взагалі не помітний 🟢 Парить стабільно, смак передає чітко 🟢 Картридж не треба кожного дня міняти — вистачає надовго 🟢 З Chaser Ultra 25mg — дуже нагадує сигарету, але без запаху і головняка Я замовляв у Guru Vape — бо знаю, що там тільки оригінал. Доставка була на наступний день, запаковано акуратно, у подарунок дали наклейку 😎 Із Mini я не парю мозок. Заправив, зарядив, і забув. Якщо хочеш щось просте, надійне і красиве — подик Vaporesso XROS Mini в Guru Vape реально вартий уваги.
|
|
| |