[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чи є черги у приватних гінекологічних клініках
makartaranovsДата: Среда, 25.02.2026, 14:54 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Пользователи
Нагороди: 0
Статус: Оффлайн
Ситуація термінова і часу чекати тижнями немає. Хтось знає, чи є реально довгі черги у приватних гінекологічних клініках Києва? Наскільки швидко можна потрапити на прийом?

kozeevkiril269Дата: Среда, 25.02.2026, 21:09 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Пользователи
Нагороди: 0
Статус: Оффлайн
Саме тому більшість людей у таких ситуаціях і обирають приватні клініки - відсутність черг є однією з головних їхніх переваг перед державними. Коли мені терміново потрібно було зробити аборт у Києві і часу на довге очікування не було, я зателефонувала до кількох місць і в нормальній приватній клініці запис дали на наступний або через день - не на тиждень і не через місяць. У закладах з хорошою організацією час прийому суворо дотримується - ти приходиш до конкретного часу і не сидиш у коридорі годинами. Детальніше про прийом і організацію процесу можна дізнатися ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ щоб розуміти чого очікувати. Я записалася до Світлани і потрапила на прийом наступного дня - жодного очікування в коридорі, все точно за записом. Персонал одразу зорієнтував по часу - скільки займе кожен етап, щоб я могла спланувати день. Телефонуй сьогодні - в хорошій клініці вирішити питання можна дуже швидко.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: