[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sorena  
Потрібні навушники
PetyaLogkinДата: Четверг, 10.11.2022, 13:00 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Нагороди: 0
Статус: Оффлайн
Доводиться багато розмовляти по телефону по роботі. І, буває, що за кермом їду, а немає можливості відповісти чи незручно у деяких випадках утримувати телефон біля вуха. Є необхідність купувати бездротові навушники. Але які і де мені їх купити? Що підкажете?

borisbekarev119Дата: Четверг, 10.11.2022, 13:07 | Повідомлення # 2
Майор
У будь-якому магазині гаджетів ви зможете придбати бездротові навушники. Відразу перевіряйте, чи вони підключаються до вашого телефону там на місці. Ну і беріть навушники дорожче, такі хоч прослужать довше.

fionafilonoДата: Четверг, 10.11.2022, 13:09 | Повідомлення # 3
Рядовой
Свої бездротові навушники я купувала у додатку Аліекспрес. Довго тривала доставка, але я знала, що чекати не менше місяця треба буде. Відразу подивилася ціни на такі у нас і зрозуміла, що заощадила в рази таку покупку.

robertgoodchild8Дата: Четверг, 10.11.2022, 13:22 | Повідомлення # 4
Сержант
Автор, перед вибором і купівлею бездротових навушників, явам раджу прочитати інформацію статті про кращі бездротові навушники, щоб ви зрозуміли, що вам підходить, а щоні. Мені подобаються ейрподи,до них у мене були різні, але ці найкращі. Я свої купував на цьому сайті  https://cma.ua/uk/chehly-dlya-airpods Одразу і чохли на них придбав.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: