Потрібні навушники
|
|
PetyaLogkin | Дата: Четверг, 10.11.2022, 13:00 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Оффлайн
| Доводиться багато розмовляти по телефону по роботі. І, буває, що за кермом їду, а немає можливості відповісти чи незручно у деяких випадках утримувати телефон біля вуха. Є необхідність купувати бездротові навушники. Але які і де мені їх купити? Що підкажете?
|
|
| |
borisbekarev119 | Дата: Четверг, 10.11.2022, 13:07 | Повідомлення # 2 |
Майор
| У будь-якому магазині гаджетів ви зможете придбати бездротові навушники. Відразу перевіряйте, чи вони підключаються до вашого телефону там на місці. Ну і беріть навушники дорожче, такі хоч прослужать довше.
|
|
| |
fionafilono | Дата: Четверг, 10.11.2022, 13:09 | Повідомлення # 3 |
Рядовой
| Свої бездротові навушники я купувала у додатку Аліекспрес. Довго тривала доставка, але я знала, що чекати не менше місяця треба буде. Відразу подивилася ціни на такі у нас і зрозуміла, що заощадила в рази таку покупку.
|
|
| |
robertgoodchild8 | Дата: Четверг, 10.11.2022, 13:22 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Автор, перед вибором і купівлею бездротових навушників, явам раджу прочитати інформацію статті про кращі бездротові навушники, щоб ви зрозуміли, що вам підходить, а щоні. Мені подобаються ейрподи,до них у мене були різні, але ці найкращі. Я свої купував на цьому сайті https://cma.ua/uk/chehly-dlya-airpods Одразу і чохли на них придбав.
|
|
| |