Оперативна пам'ять
|
|
misterbicips | Дата: Четверг, 26.10.2023, 21:43 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Пользователи
Статус: Оффлайн
| Всім привіт! Мені потрібно розширити пам'ять на моєму комп'ютері шляхом додавання оперативної пам'яті, але я не впевнений, яку вибрати. Чи можете ви порекомендувати мені високоякісну оперативну пам'ять та вказати магазин, де його можна придбати?
|
|
| |
Levchenko | Дата: Четверг, 26.10.2023, 21:44 | Повідомлення # 2 |
Подполковник
| Розмір оперативної пам'яті може бути різним, я особисто купив модуль ємністю 32 Гб, однак якщо у тебе немає необхідності у виконанні складних завдань, то ймовірно, вистачить і 8 Гб. Я можу поділитися посиланням на магазин, де придбав свою пам'ять.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Четверг, 26.10.2023, 21:46 | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Складних завдань на комп'ютері не виконую, тому вважаю, що 8 Гб оперативної пам'яті буде достатньо виконання простих завдань. Мені б хотілося отримати рекомендацію про те, яка оперативна пам'ять буде найкращим вибором для мене, тому що я не розуміюся на цій галузі.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Четверг, 26.10.2023, 21:53 | Повідомлення # 4 |
Подполковник
| Для тебе можу порадити один варіат, а купувати чи ні, вирішувати тобі. Оперативна пам'ять Kingston DDR4 8GB 3200МГц FURY Beast Black з Telemart https://telemart.ua/ua/ram/filter/8gb/ відмінний вибір для покращення продуктивності ПК. Швидкість передачі даних на високому рівні, а також надійність Kingston гарантують стабільну роботу системи. Відмінний варіант за доступною ціною. Ця ОЗУ дозволяє швидше запускати програми та грати в ігри без зависань. Купівля в Telemart також гарантує надійну якість продукту та відмінний сервіс. Я задоволений своєю покупкою і рекомендую цей варіант для всіх, хто шукає якісну та продуктивну оперативну пам'ять.
|
|
| |
Chek | Дата: Воскресенье, 05.11.2023, 18:32 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Як на мене, чим дорожчу купите, тим вона буде якісніша.
|
|
| |