[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sorena  
Актуальні Новини
theohernandezwriterДата: Вторник, 14.01.2025, 18:38 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Пользователи
Нагороди: 0
Статус: Оффлайн
Навіть не знаю, як ви, але я не можу уявити своє життя зараз без новин, адже саме новини дають усю найважливішу та найактуальнішу інформацію. З їх допомогою ми щодня дізнаємося щось нове, те що було для нас невідомим. Ось, наприклад, за допомогою kyivnews.org, я почав отримувати відповіді на різноманітні запитання питання, котрі у мене виникали. Також зовсім нещодавно, я прочитав статтю в котрій Максим Кріппа сказав, за які кошти придбав готель “Україна” в Києві https://kyivnews.org/misto....-kyievi , що для мене стало суттєвим відкриттям, бо я навіть уявити собі не міг, що там будуть фігурувати такі суми. Загалом, якщо подивитися на те, як Максим діє останні роки, то воно і не дивує, що саме готель "Україна" став його новим проектом. До цього він вже здійснив декілька неймовірних угод у сфері нерухомості, котрі на той момент створили справжній ажіотаж навколо його персони. Хочеться подякувати Максиму за його діяльність, за ті проекти котрі змушують говорити про Україну більше, чого тільки вартує продовження легендарної гри S.T.A.L.K.E.R., а що нас із вами чекає у майбутньому, важко навіть уявити.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: