[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sorena  
Чому я не можу додати Instagram у TikTok?
xkristinaxbondДата: Суббота, 25.01.2025, 04:16 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Нагороди: 0
Статус: Оффлайн
Стикнулася з такою проблемою: хочу прив’язати Instagram до TikTok, щоб ділитися контентом між платформами та просувати профілі. Але щось пішло не так – функція не доступна. Читала, що це може бути через регіональні обмеження чи налаштування самих програм. Можливо, у когось була схожа ситуація? Як ви вирішували цю проблему? Я вже пробувала оновлювати TikTok, але результату немає. Може, хтось знає дієві способи обійти це? Дуже потрібна ваша порада!

ingafrollovaДата: Суббота, 25.01.2025, 05:00 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Пользователи
Нагороди: 0
Статус: Оффлайн
Привіт! Так, таке часто трапляється. Найпоширеніші причини – це застаріла версія додатка, помилки в налаштуваннях чи регіональні обмеження TikTok, читайте https://likestorm.com.ua/blog....-tiktok Рекомендую перевірити, чи оновлені ваші TikTok і Instagram до останніх версій – це можна зробити через Google Play чи App Store. Якщо проблема не зникла, спробуйте використовувати VPN для зміни регіону: виберіть країну, де функція точно доступна (наприклад, США). Також у налаштуваннях Instagram переконайтеся, що дозволено інтеграцію з іншими додатками. Щоб спростити прив’язку, у TikTok зайдіть у розділ «Змінити профіль» і додайте посилання на Instagram вручну. Якщо нічого не допоможе, можна тимчасово видалити обидва додатки й встановити заново. Сподіваюся, у вас усе вийде!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: