|
У кого великий надувний басейн, він нормально тримає?
|
|
| akhamsa | Дата: Пятница, 13.03.2026, 09:38 | Повідомлення # 1 |
|
Полковник
Група: Пользователи
Статус: Оффлайн
| У кого вже є великий надувний басейн у дворі, як він себе веде з часом? Чи добре тримає форму, коли наповнений водою, чи не прогинається посередині, особливо якщо діти активно стрибають і граються? Хотілося б зрозуміти, чи варто вкладати гроші в таку покупку, чи швидко з’являться проблеми з герметичністю чи деформацією. Можливо, є нюанси з доглядом або підготовкою поверхні під басейн?
|
| |
|
|
| darkhost | Дата: Пятница, 13.03.2026, 09:39 | Повідомлення # 2 |
|
Лейтенант
| Особисто я користуюся великим надувним басейном вже другий сезон, і можу сказати, що він досить стійкий. Вода рівномірно розподіляється, краї не провисають, навіть коли діти стрибають і хлюпаються. Головне – правильно підготувати місце: рівна поверхня без гострих каменів та чистий пісок або спеціальний килимок під басейн.
|
| |
|
|
| biteh | Дата: Пятница, 13.03.2026, 09:40 | Повідомлення # 3 |
|
Подполковник
| Можу підтвердити, що великий надувний басейн тримає форму навіть при активному використанні всією родиною. Я спершу хвилювався, що стінки швидко прогинатимуться, але цього не сталося. Басейн міцний, легко наповнюється і зливається вода без проблем. Діти можуть годинами гратися, а я просто підливаю трохи води і він залишається стабільним.
|
| |
|
|
| bolshechem_zhizn | Дата: Пятница, 13.03.2026, 09:41 | Повідомлення # 4 |
|
Полковник
| Моя сім’я замовляла надувний басейн https://www.leroymerlin.ua/f/baseiny/typ=naduvnyi в LeroyMerlin і залишилася дуже задоволена. Перш за все, він виявився досить містким і зручним для всіх членів родини. Стінки басейну досить міцні, не провисають, навіть коли діти активно стрибають, а вода рівномірно розподіляється. Дуже зручно, що його можна швидко надути і так само швидко здути та прибрати на зберігання. Єдине, на що варто звернути увагу – це рівна підготовлена поверхня, без гострих предметів. За місяць використання не було жодних проблем з герметичністю, а чищення займає буквально кілька хвилин. Дуже задоволена придбанням, це реально відмінне рішення для літнього відпочинку прямо у дворі.
|
| |
|
|