| Kristin | Дата: Воскресенье, 07.06.2026, 20:05 | Повідомлення # 1 |
|
Подполковник
Група: Пользователи
Статус: Оффлайн
| Це була одна з тих покупок, коли нічого особливого не очікуєш, а отримуєш значно більше. У Fortune я шукала капелюх для щоденного носіння в місті — щось стримане, але зі смаком https://fortune.com.ua/golovni-ubori/kapeluhi/ Вибір виявився дуже великим, і спочатку навіть розгубилась. Добре, що є детальні описи та фото, які реально відповідають товару. Обрала світло-сірий капелюх середньої жорсткості. Оформлення замовлення пройшло швидко, без зайвих кроків. Менеджер уточнив розмір і навіть звернув увагу на дрібниці, про які я б сама не подумала — наприклад, як капелюх буде виглядати з верхнім одягом різного стилю. Доставка приїхала раніше, ніж очікувалось. Капелюх був ідеально запакований, без жодних заломів. Якість дуже приємно здивувала: матеріал щільний, але легкий, форма тримається без проблем, а виглядає він набагато дорожче, ніж коштує. Тепер це мій улюблений аксесуар на осінь і весну, який легко поєднується і з класичним пальтом, і з більш повсякденним одягом. Досвід покупки залишив дуже приємне враження.
|
| |
|
|