[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sorena  
Стоматологія MegaDental
anzelikafeseckoДата: Четверг, 10.09.2026, 00:45 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Пользователи
Нагороди: 0
Статус: Оффлайн
Якщо чесно, перед встановленням вінірів я хвилювалася значно більше, ніж виявилося потрібно. У голові було багато запитань: чи підійде мені така процедура, який колір краще вибрати, чи не будуть зуби виглядати занадто білими та штучними. Саме тому спочатку вирішила просто записатися на консультацію до MegaDental, щоб розібратися в усіх деталях https://megadental.lviv.ua/poslugy/estetychna-stomatologiya/viniry/  Після розмови зі спеціалістом стало набагато зрозуміліше, на що потрібно звернути увагу та як формується майбутній результат. Мені було важливо, щоб до моїх побажань поставилися серйозно, і саме це сподобалося найбільше. Ми обговорили бажаний вигляд усмішки, форму та відтінок. Під час подальшої роботи також почувалася комфортно, оскільки знала, що кожен етап виконується послідовно. Коли побачила результат, зрозуміла, що рішення було правильним. Усмішка стала набагато акуратнішою, зуби виглядають рівнішими, а загальний вигляд став більш гармонійним. Найбільше тішить те, що вініри не привертають до себе увагу як щось штучне. Зараз мені набагато легше посміхатися, особливо коли фотографуюся. Від MegaDental залишилися приємні враження — насамперед завдяки уважності, детальній консультації та акуратному ставленню до роботи.

Повідомлення відредагував anzelikafesecko - Четверг, 10.09.2026, 00:49

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: