[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де можна купити концептуальну сорочку-кімоно?
cocacolaДата: Пятница, 27.12.2024, 15:32 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Пользователи
Нагороди: 0
Статус: Оффлайн
Хтось може порекомендувати магазин, де можна купити концептуальну сорочку-кімоно? Шукаю щось, що виглядатиме стильно, але при цьому не занадто стандартно, з оригінальним кроєм і матеріалом. Хочеться щось нестандартне, з характером, але водночас комфортне для щоденного носіння. Може, є якісь перевірені бренди чи магазини, які спеціалізуються на таких речах?

akhamsaДата: Пятница, 27.12.2024, 15:33 | Повідомлення # 2
Полковник
Купив сорочку-кімоно в магазині, що спеціалізується на стильному одязі з нестандартним кроєм. Якість просто чудова, матеріал приємний до тіла, а сам крій дійсно оригінальний. Що мені сподобалося, так це те, що вона дуже універсальна

bitehДата: Пятница, 27.12.2024, 15:33 | Повідомлення # 3
Майор
Я знайшов дуже класну концептуальну сорочку-кімоно в одному з магазинів ТЦ, де відшивають речі з цікавими деталями. Вона має досить незвичний, але дуже стильний вигляд, з непересічними елементами дизайну, і при цьому комфортна.

prematch1.com.ua/

bolshechem_zhiznДата: Пятница, 27.12.2024, 15:33 | Повідомлення # 4
Подполковник
Якщо ви шукаєте концептуальну сорочку-кімоно https://turwear.com/product-category/for_men/shirts_kimonos/ раджу звернути увагу на асортимент інтернет-магазину Turwear. Вони пропонують не тільки оригінальні моделі, але й високоякісні тканини, що виглядають розкішно і приємно на дотик.
Я нещодавно придбав там сорочку, і вона стала однією з улюблених речей у моєму гардеробі. Особливо хочеться відзначити унікальний крій, який не тільки робить її модною, але й дуже зручною для повсякденного носіння. Придбати можна безпосередньо через сайт, де легко знайти модель, що підходить саме для вас.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: