|
Підігрів сидінь взимку, мастхев чи можна спокійно обійтись?
|
|
| vasya195 | Дата: Воскресенье, Вчера, 16:17 | Повідомлення # 1 |
|
Подполковник
Група: Пользователи
Статус: Оффлайн
| Підігрів сидінь взимку це реально мастхев чи більше розбещення. Думаю над авто без цієї опції і вагаюся. Вранці морози, салон холодний, поки пічка розігріється проходить купа часу. Чув різні думки, хтось каже що спина дякує, інші лякають дискомфортом і зайвими проблемами з електрикою. Хочеться зрозуміти з реального досвіду, чи можна спокійно обійтись і не паритись, чи потім шкодуєш що не взяв. Особливо цікавить щоденна їзда по місту і короткі поїздки.
|
| |
|
|
| xtrance1991 | Дата: Воскресенье, Вчера, 16:18 | Повідомлення # 2 |
 Майор
| Я багато років катаюся взимку на різних машинах і можу сказати що відчуття дуже різні. Без підігріву перші хвилини реально холодно, особливо коли сидіння тканинні або салон великий. Люди зазвичай звикають і терплять, хтось підкладає чохли або просто одягається тепліше. Але комфорт в мороз від цього не стає кращим. Підігрів не про розкіш, а про швидке відчуття тепла і розслаблення спини. При щоденних поїздках це помітно, особливо зранку або після довгої стоянки.
|
| |
|
|
| vasya195 | Дата: Воскресенье, Вчера, 16:19 | Повідомлення # 3 |
|
Подполковник
| Я теж пробував і так і так. Раніше вважав що можна обійтись без цього і не звертав уваги. Потім покатався в машині з підігрівом сидінь і відчуття були зовсім інші. Сідаєш і через хвилину вже комфортно, не стискаєшся від холоду. Але все одно є сумніви чи це не зайва штука, бо авто це не диван. Думаю чи варто вкладатись у таку опцію окремо, чи простіше змиритись і не ускладнювати собі життя.
|
| |
|
|
| xtrance1991 | Дата: Воскресенье, Вчера, 16:19 | Повідомлення # 4 |
 Майор
| З мого досвіду можу порадити не економити на власному комфорті і все ж купити підігріви сидінь для автомобіля. Це не про моду, а про реальне відчуття тепла взимку і менше напруги в спині та попереку. В інтернет магазині Автозвук є великий вибір підігрівів сидінь для автомобіля https://avtozvuk.ua/ua/podogrevy-sidenij-i-zerkal/c59 з нормальними комплектами для встановлення і зрозумілим описом.
Товари розраховані саме на експлуатацію в холодну пору, рівномірно прогрівають сидіння і працюють стабільно. Магазин зручний тим що можна підібрати варіант під будь який салон і тип авто, все замовляється онлайн без зайвої біганини. Для зими це реально корисне рішення, після якого повертатись до холодного сидіння вже не хочеться.
|
| |
|
|