[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sorena  
Де зараз реально купити кабіну на МТЗ, щоб не була крива по
vasya195Дата: Среда, 06.05.2026, 20:31 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Пользователи
Нагороди: 0
Статус: Оффлайн
Підкажіть по кабінах на МТЗ, бо вже голова кругом і не розумію, що зараз нормальне, а що просто з вигляду гарне. Хочу взяти нову кабіну, але щоб не було перекосів по каркасу, щоб двері нормально закривались і скло не тріскало від найменшої вібрації. Дивився кілька варіантів, але всюди якісь нюанси вилізають, то щілини криві, то метал тонкий. Може хтось реально недавно купував і може сказати, де брали, щоб якість була адекватна і без сюрпризів після установки?

xtrance1991Дата: Среда, 06.05.2026, 20:31 | Повідомлення # 2
Майор
Тут справа навіть не стільки в місці покупки, скільки в тому, як саме зібрана кабіна і як її зберігали до продажу. Часто буває, що сама конструкція наче нормальна, але при транспортуванні її веде або вже на складі стоїть абияк. Я коли вибирав, звертав увагу на геометрію рами, рівність зварних швів і як стають двері без перекосів. Ще важливо подивитись на товщину металу і якість фарбування, бо потім іржа швидко лізе. Багато хто бере найдешевше і потім мучиться з підгонкою.

vasya195Дата: Среда, 06.05.2026, 20:32 | Повідомлення # 3
Подполковник
От якраз з підгонкою і не хочеться возитись, бо часу немає стояти над трактором і підкладати шайби чи щось підварювати. Хотілось би поставити і поїхати, максимум дрібні регулювання. Я ще помітив, що в деяких кабінах ущільнювачі погано сідають і через це пил і шум страшенний. А ще питання по склу, бо чув, що ставлять не дуже якісне і воно мутніє або лопається. Ти коли брав, тобі одразу нормальна попалась чи теж доводилось щось доробляти?

xtrance1991Дата: Среда, 06.05.2026, 20:33 | Повідомлення # 4
Майор
Я теж не хотів гратись з переробками, тому дивився варіанти через перевірений інтернет магазин JFD, де можна нормально оцінити товар ще до покупки по фото і опису. Там кабіни йдуть з уже більш-менш рівною геометрією, нормальними дверними прорізами і без явних перекосів по каркасу. 

Коли вирішив купити кабіну на мтз https://jfd.ua/zapchas....1-82-84 звернув увагу на комплектацію, щоб були адекватні ущільнювачі, нормальні кріплення і скло без дефектів. По факту при установці все стало без серйозних підгонок, двері закриваються щільно, немає люфтів і зайвого шуму. Важливо, що сам товар відповідає опису, без неприємних сюрпризів, і це економить купу часу та нервів при монтажі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: