| Kristin | Дата: Понедельник, 08.06.2026, 19:11 | Повідомлення # 1 |
|
Подполковник
Група: Пользователи
Статус: Оффлайн
| Рішення виправити прикус і вирівняти зуби я прийняла після консультації щодо елайнерів у стоматологічній клініці МегаДентал у Львові https://megadental.lviv.ua/poslugy....lajnery До цього довго відкладала лікування, тому що не хотіла носити брекети та хвилювалася, що процес буде складним і некомфортним. Проте вже під час першого прийому зрозуміла, що сучасна ортодонтія може бути зовсім іншою. Лікар провів детальний огляд, зробив цифрове сканування зубів і показав на екрані, як буде змінюватися моя посмішка протягом лікування. Це справило на мене дуже сильне враження. Елайнери виявилися зручними, прозорими та практично непомітними. На роботі ніхто навіть не здогадувався, що я проходжу ортодонтичне лікування. Особливо хочу відзначити уважність персоналу, який завжди був готовий відповісти на запитання та надати рекомендації. Через кілька місяців я вже побачила суттєві зміни, а зараз із задоволенням усміхаюся на фотографіях. Дуже вдячна за якісний сервіс, сучасний підхід та чудовий результат.
Повідомлення відредагував Kristin - Понедельник, 08.06.2026, 19:18 |
| |
|
|